Episode #32

Kald mig Karen

Kender du det, at du bare må have den nye iPhone, selvom du har en, der virker perfekt? Kender du det, at du bare må have de nye Nike-sneaks, selvom du har et par flotte stiletter? I aften i Bjørnetjenesten skal der snakkes om fornuft vs. behov. Hvad har vi mennesker brug for, og hvornår har kapitalistsamfundet overgået fornuft. I aften er der også: Afslutning på Top 15, Pizza Bingo, Klode Kommentatorerne og meget mere! Lyt med – det bliver sprødt som friske hveder!

Omhandler: apple, behov, fornuft, hveder, pizza bingo, top 15
Playlist:
Dust A Room Full of Ghosts
Episode #36

Enden

Når enden er god er alting godt! I denne sommertid bliver pelsen alt for varm til de 2 bjørne – som i denne sidste udsendelse – takker af efter 364 fantastiske dage. I denne udsendelse kigger Bjørnetjenesten tilbage på fortiden og prøver at sætte ord på denne farverige rejse. Et tweet siger mindre end 140 tegn, og et billede siger ikke noget, da det ikke kan tale. Alt er godt – lyt med for sidste gang!

Omhandler: david, enden, mikkel, rejse, tilbageblik
Episode #35

Elastik-Komplottet

Chokolade eller chips? Hund eller kat? Slips eller butterfly? Ja, vi står overfor mange valg i denne stund og rød eller blå er blandt andet et af dem. I Bjørnetjenesten skal der snakkes om ‘Valget’ – The Choice, fremtiden, friheden, ord med f! Bjørnene smider valgsedlerne og vender fokuset mod den fugtige planet, hvor der skal tales om: myg, Legoland, ligestilling og meget mere! Tag farvepaletten frem og lydt med.

Omhandler: farve, Legoland, ligestilling, myg, valg
Episode #34

Nordisk Metal Wrestling

Sommeren er over os. Varmen er under os. Der skal ikke meget til før vi går i hig. I aftens udgave af det vilde vesten, begiver bjørnene sig ud på improvisations-stiens ukendte resevat. Lytternes interesser skal diskuteres og vendes, som en tempura reje i beignet dej. Blikkes vendes atter ud af, så lyt med – det bliver mega gyldent! (Kort sagt: det er impro i aften venner).

Omhandler: improvisation