Episode #21

Jul i Lalandia

Jagtsæsonen er gået i gang, og bjørnene er på vej i hi – men lige inden da, sender Bjørnetjenesten en sidste gang i denne sæson. I aften skal der snakkes om året der gik. Lytterne er blevet spurgt om, de emner de mener Bjørnetjenesten burde tage op igen. Senere kigger bjørnene ud i verden og rapportere om adidas’ nye flagskibsbygning. McDonalds er i pommes frites krise. Der så er der opfølgning og anmeldelse af Marco Polo. Der er kommet brev! Lyt og se med.

Omhandler: adidas, året der gik, brevkasse, marco polo, Pommes frites
Playlist:
Little Red Ridinghood Thunderborg
Christmas Song The Southtown Collective
Episode #36

Enden

Når enden er god er alting godt! I denne sommertid bliver pelsen alt for varm til de 2 bjørne – som i denne sidste udsendelse – takker af efter 364 fantastiske dage. I denne udsendelse kigger Bjørnetjenesten tilbage på fortiden og prøver at sætte ord på denne farverige rejse. Et tweet siger mindre end 140 tegn, og et billede siger ikke noget, da det ikke kan tale. Alt er godt – lyt med for sidste gang!

Omhandler: david, enden, mikkel, rejse, tilbageblik
Episode #35

Elastik-Komplottet

Chokolade eller chips? Hund eller kat? Slips eller butterfly? Ja, vi står overfor mange valg i denne stund og rød eller blå er blandt andet et af dem. I Bjørnetjenesten skal der snakkes om ‘Valget’ – The Choice, fremtiden, friheden, ord med f! Bjørnene smider valgsedlerne og vender fokuset mod den fugtige planet, hvor der skal tales om: myg, Legoland, ligestilling og meget mere! Tag farvepaletten frem og lydt med.

Omhandler: farve, Legoland, ligestilling, myg, valg
Episode #34

Nordisk Metal Wrestling

Sommeren er over os. Varmen er under os. Der skal ikke meget til før vi går i hig. I aftens udgave af det vilde vesten, begiver bjørnene sig ud på improvisations-stiens ukendte resevat. Lytternes interesser skal diskuteres og vendes, som en tempura reje i beignet dej. Blikkes vendes atter ud af, så lyt med – det bliver mega gyldent! (Kort sagt: det er impro i aften venner).

Omhandler: improvisation