Episode #6

Jannik går aldrig ned på udstyr!

Bom, så er de på den igen. Denne gang skal Bjørnetjenesten snakke lidt om Internet-udbydere og hvorfor det er så skide besværligt. De skal følge op på sidste uges snak om “to ens film”-debatten. De skal snakke om negative nyheder og hvorfor det sælger, og så skal de måske tage en test. Bjørnetjenesten sørger igen for en gode film anmeldelser og så skal der siges farvel til en kæmpe. Der bliver slutter af med gode tips og så er der quiz.

Omhandler: brændte mandler, gamescon, Internetudbydere, negative nyheder, quiz, robin williams
Playlist:
Do you remember Bear One Man Band
Flip the bitch Bad Rabbit
Episode #36

Enden

Når enden er god er alting godt! I denne sommertid bliver pelsen alt for varm til de 2 bjørne – som i denne sidste udsendelse – takker af efter 364 fantastiske dage. I denne udsendelse kigger Bjørnetjenesten tilbage på fortiden og prøver at sætte ord på denne farverige rejse. Et tweet siger mindre end 140 tegn, og et billede siger ikke noget, da det ikke kan tale. Alt er godt – lyt med for sidste gang!

Omhandler: david, enden, mikkel, rejse, tilbageblik
Episode #35

Elastik-Komplottet

Chokolade eller chips? Hund eller kat? Slips eller butterfly? Ja, vi står overfor mange valg i denne stund og rød eller blå er blandt andet et af dem. I Bjørnetjenesten skal der snakkes om ‘Valget’ – The Choice, fremtiden, friheden, ord med f! Bjørnene smider valgsedlerne og vender fokuset mod den fugtige planet, hvor der skal tales om: myg, Legoland, ligestilling og meget mere! Tag farvepaletten frem og lydt med.

Omhandler: farve, Legoland, ligestilling, myg, valg
Episode #34

Nordisk Metal Wrestling

Sommeren er over os. Varmen er under os. Der skal ikke meget til før vi går i hig. I aftens udgave af det vilde vesten, begiver bjørnene sig ud på improvisations-stiens ukendte resevat. Lytternes interesser skal diskuteres og vendes, som en tempura reje i beignet dej. Blikkes vendes atter ud af, så lyt med – det bliver mega gyldent! (Kort sagt: det er impro i aften venner).

Omhandler: improvisation